Ykkösten retki Lumikki -jääesitykseen

Retkemme Lumikki -jääesitykseen

Lähdimme koululta jännittävissä ja mukavissa tunnelmissa kohti Helsigin jäähallia koko ykkösten porukalla. Matka tehtiin raitiovaunulla ja hallille saavuttiin hyvissä ajoin ennen esitystä. Hallissa oli kylmä, mutta tunnelma oli mukava. Ensin pääsimme nauttimaan Suomen mestaruuden voittaneen muodostelmaluistelujoukkueen Marigold IceUnity:n Suomen satavuotisuuden kunniaksi tehdystä juhlaohjelmasta.

Muodostelmaluistelujoukkueen esiintymisen jälkeen alkoi itse Lumikki -jääesitys. Tarinassa seikkailivat Lumikin lisäksi muun muassa seitsemän kääpiötä, ystävällinen metsästäjä ja Paha kuningatar. Lumikki eli isänsä kanssa linnassa ja hänellä oli veren punaiset huulet, lumen valkea iho ja hiuksen mustat kuin eebenpuu. Hauskin kohtaus tarinassa oli, kun foliopeilin läpi hyppäsi ”peilin ydin”, joka luisteli keinuen Pahan kuningattaren kanssa. Paha kuningatar syötti Lumikille myrkkyomenan ja Lumikki pyörtyi. Onneksi kuitenkin paikalle saapui ystävällinen metsästäjä, joka pelasti Lumikin hänen pyörtyessään.

Luistelijat luistelivat taidokkaasti ja todella hienosti läpi esityksen. Esityksessä oli mukana luistelijoita ihan pienistä lapsista aikuisiin. Välillä pienet pyllähtelivät, mutta nousivat reippaasti ylös jatkamaan esitystä isompien avustuksella. Puvustus olivat mahtava ja upea, ja puvut sopivat esiintyjille hyvin.

Esityksen väliajalla tanssimme tiputanssia ja nautimme tuomistamme eväistä. Kun esitys loppui, annoimme raikuvat aplodit ja lähdimme reippaasti koululle syömään.

Päivä oli todella mukava ja mahtava, koska Lumikki -esitys oli tosi hyvä ja päivä poikkesi kovasti tavallisesta koulupäivästä.

 

Terkuin,

Paula, Antti ja muut ykköset