Snellun Halloween 2017

 

Snellun Halloween

Snellun kutosluokat järjestivät perinteiden mukaisesti tänä- vuonna halloween kauhuradan sekä diskon koulun pienemmille oppilaille.

Kutosten kauhuradan teemana oli tänä vuonna nukentekijäntalo. Se sijaitsi koulun pukuhuoneissa. Rata oli jaettu kolmeen osaan. Ensimmäisessä huoneessa oli “myytäviä nukkeja”, joiden katseet kääntyivät oppilaita kohti näiden astuessa huoneeseen. Ryhmä käveli nopeasti oppaan johdolla huoneen läpi, nukkejen noustessa seisomaan. Seuraavassa huoneessa oli keskeneräisiä nukkeja, jotka istuivat seinien vieressä. Oppaan taskulamppu “sammui” kesken esittelyn, nukkejen tullessa lähemmäs, opas johti oppilaat ja opettajat kiireesti ulos huoneesta. Kolmannessa huoneessa nuket olivat makaamassa verisinä lattioilla. Oppilaat väistelivät nukkeja, oppaan johtaessa heidät ovelle. Oven edessä seisoi kuitenkin nukke joka ei väistänyt joten opas lähti hakemaan keppiä jolla saisi nuken siirrettyä. Oppilaat joutuivat olemaan yksin huoneessa vähän aikaa kunnes opas palasi. Hän avasi oven, jonka takana oli ensimmäisen huoneen nuket ryhmittyneenä sen ympärille. Opas työnsi nukkeja sivuun, jotta oppilaat pääsivät ohi. Kun

kaikki olivat menneet, nuket kaappasivat oppaan, ja veivät hänet huoneeseen.

Meillä kutosilla oli aika vapaa tyyli pukeutua, koska kaikki saivat pukeutua oman laisiksi nukeiksi. Muutamia kriteereitä oli. Ensimmäisessä huoneessa nukkejen piti olla siistejä, kun taas toisessa ja kolmannessa huoneessa ne vaivat olla hieman verisiä. Radan rakentaminen oli ollut helppoa, mutta siivoaminen vei hieman pidempään.

Koko radan pitäminen oli hauskaa, mutta myös uuvuttavaa. Saimme pitää vain muutaman minuutin kestäviä taukoja, jotka loppuivat yleensä siihen että joku huutaa että seuraava ryhmä tulee. Jouduimme olemaan hieman yli sovitun ajan koska halukkaita oli niin paljon, kuitenkin kaikki pääsivät radalle.

Diskossa oli kaikenlaista mukavaa ohjelmaa kuten limboa, tuolileikkiä ja sanomalehtileikkiä. Siellä ei ollut mitään tiettyä pukeutumisteemaa. Disko on saanut paljon hyvää palautetta siellä vierailevilta oppilailta ja opettajilta.

Disko kesti suunnilleen kaksi tuntia. Samoin kuin nukkerata, niin disko saatiin rakennettua vajaassa puolessatoista tunnissa. Purkaminenkin oli todella nopeasti tehty.

Diskossa oli lisäksi esim. Yllätysboksi, joka tarkoittaa, että laatikon sisällä on jokin satunnainen asia ja sitten sitä täytyy koskea ja arvata, että mikä se on. Laatikossa oli pumpulilla

täytettyjä sukkanauhoja. Diskon lavalla oli myös ollut yhdessä vaiheessa kokonainen kakkosluokka tanssimassa.

Alma 6J Lumi 6J Onni 6P ja Pyry 6P